Схуднення

Що краще їсти вранці на сніданок

Добрий день! Зараз розповім про те що найкраще йде на сніданок. Дані останніх досліджень показують, що люди, які не вживають їжу вранці, або просто п’ють чай або каву, вони протягом дня їдять більше. Їм важко почати свою ранкову діяльність і компенсують Сніданок в обід.

У висновку ряду досліджень дієтологи підтвердили важливість прийому їжі вранці а так само сказали яким він повинен бути. Вони довели що сніданок важливий не тільки для енергозабезпечення, але і для запобігання катаболічних процесів в організмі, і порушення обмінних процесів. Переїдання загрожує ожирінням, так як порушується метаболізм а в слідстві можуть з’явитися різні захворювання.

Є навіть дослідження які говорять про ризики виникненні серцево-судинних захворювань якщо пропускати сніданок. Щоб не було переїдання і відчувати ситість весь день потрібен прийом їжі вранці. Вранці майже всі радять випити води.

І це правильно, потрібно заповнити рідину після сну і це допоможе запустити травні процеси. Сніданок повинен бути не важким для шлунково-кишкового тракту, не треба перевантажувати себе зайвою складною їжею. Це просто може зіпсувати настрій і дасть вам дискомфорт.

І краще калорійну їжі, або їжу містить прості вуглеводи їсти в першій половині дня. Для тих хто на жорсткій дієті підійде вівсянка, це класичне меню на ранок. Так це каша, в ній достатньо клітковини, і тому будете почувати себе довше через низький ГІ(глікемічний індекс).

Яєчня. Теж класичний рецепт, є різні варіації. Можна з овочами і зеленню або беконом.

Ідеальним варіантом буде варені яйця. У яйцях багато білка і жирів, це максимальне корисна едаіз білкових страв так само підійде і риба. У ній так само досить білка і жирів, і плюс до всього Додаткові мікроелементи.

Будь-які морепродукти підійдуть, не кожному таке по кишені. Для любителів м’яса можна і шинку і ковбаси і саме м’ясо. М’ясні продукти теж дадуть відчуття ситості довше, вони довше розщеплюються.

Фрукти і овочі теж можна. Фрукти краще застосовувати як доповнення наприклад до каші або просто маленький десерт. З овочами можна робити бутерброди і навіть легкі ранкові салати.
У них багато вітамінів, різноманітність така різноманітність рослинної їжі завжди на користь

Related posts

Leave a Comment